کشاورزان این منطقه بعد از برداشت پاییزی ( کشت دوم) در زمین های خود اردک پرورش میدهند هم برای خود کسب درآمد میکنند هم با این کار آفت و کرم های زمین کشاورزی رو از بین میبرند و اینکه اردک آفت ها و کرم هایی که در زمین کشاورزی هستن تغذیه میکنند و فضولاتی که به جا میگذارند موجب یک کود طبیعی برای زمین های کشاورزی میشود.
آب های رودخانه ای که از مسیر کوه به سمت دریا منتهی میشود با خود املاح و مواد معدنی که داخل گل و لای هست همراه میشود و مردم هنگام آبیاری این آب رو وارد زمین های کشاورزی میکنند.
این منطقه بخاطر فاصله نزدیکی که به دریا دارد که حدود 15 کیلومتر هست و فاصله ای که با کوه دارد حدود 40 کیلومتر میباشد چون هرچه به سمت کوه نزدیکتر باشیم هوا سردتر میشود و این سردی هوا باعث میشود کیفیت برنج پایین بیایید و از اون طرف هرچه به سمت دریا میریم هوا گرم تر و ملایم تر میشود و کیفیت برنج بهتر هست این امر باعث اختلاف قیمت در شهر های مازندران شد.
خوب با این توصیف ها نتیجه میگیریم که کشاورزان با کارهایی که انجام میدهند و همینطور رودخانه ها و آب و هوای خوب این منطقه باعث میشود که محصولات برنج با کیفیت ترین و مرغوب ترین برنج در ایران و دیگر کشورها شناخته شود.
برنج هاشمی یکی از ارقام کم محصول و محبوب برنج ایرانی و حتی کشورهای خارجی است. این برنج یکی از محصولات بومی ایران شناخته می شود که سابقه کشف آن به حدود سه دهه گذشته برمی گردد، و تولید انبوه آن در سال 1370 شمسی آغاز شده است. در واقع برنج هاشمی محصولی است که آقای یوسف هاشمی یکی از کشاورزان روستای چاپارخانه گیلان آن را در سال ۱۳۶۴ در میان برنج های تولیدی خود کشف کرد و پس از ۶ سال تولید بذر توانست آن را در سال ۱۳۷۰ خورشیدی به تولید انبوه برساند. به دلیل کشف شدن این برنج توسط آقای هاشمی این رقم با نام برنج هاشمی شناخته می شود.
برنج هاشمی امروزه علاوه بر گیلان در وسعت زیادی از شالیزارهای استان مازندران تولید می شود و کیفیت بالای آن باعث شده که امروزه مقدار زیادی از تولید کشور به این محصول اختصاص داشته باشد. این برنج به دلیل اینکه تمام کیفیت های لازم را داشته توانسته علاوه بر داخل ایران، مرزهای بین المللی را طی نموده و در سراسر دنیا مشتریان خاص خود را پیدا نماید. برنج هاشمی یک برنج در سطح کیفی مناسب است و با استفاده از آن، نمونه های دیگری از برنج همچون برنج قهوه ای نیز تولید می شود، و برنج قهوه ای هاشمی یکی از خاص ترین نمونه های برنج ایرانی است.
برنج هاشمی یکی از خوش پخت ترین برنج های ایرانی به شمار می رود. دانه های این برنج پس از پخت به میزان بسیار مناسبی قد می کشد و کاملا از یکدیگر جدا هستند، و به همین دلیل درهم رفتگی در این برنج به وجود نمی آید. همچنین این برنج تا ۲۴ ساعت پس از پخت کیفیت اولیه خود را حفظ می کند و به همین دلیل به عنوان یک برنج کاملا با کیفیت و استاندارد شناخته می شود.
برنج هاشمی از جمله برنج های خوش طعم ایرانی به شمار می رود و دارای طعم اصیل برنج ایرانی است. همچنین با گذشت زمان این برنج طعم و کیفیت خود را از دست نمی دهد و تا چند روز پس از پخت نیز طعم مناسب خود را حفظ می کند. همچنین نمونه های عطری این محصول کیفیت بسیار بالایی دارند و می توان ضمن طعم عالی از عطر آنها نیز استفاده برد. به همین دلیل می توان با خرید برنج هاشمی عطر و طعم برنج اصیل ایرانی را تجربه نمود.
برنج هاشمی محصولی است که در شالیزارهای مختلفی در استان مازندران تولید می شود برای اینکه این برنج کیفیت مناسب داشته باشد لازم است در زمین مناسب کشت شود تا برنج آن کیفیت مناسب را داشته باشد. اگر زمین تولید برنج به اندازه کافی تغذیه نشده باشد پس از مدتی ساقه های برنج دچار خمیدگی می شوند و کشاورزان مجبورند آنها را درو کنند چنین برنجی قطعا کیفیت عطری و طعمی مناسب را نخواهد داشت.
برنج هاشمی محصولی است که می توان نمونه باکیفیت آن را از مجموعه حاجی کاظمی تهیه کرد. این مجموعه برنج هاشمی بهترین شالیزارهای مازندران منطقه دابودشت را عرضه می کند و برنج های هاشمی آن از لحاظ عطر، طعم و کیفیت پخت خاص و منحصر بفرد هستند. در نتیجه برای خرید برنج هاشمی اصل، برند حاجی کاظمی توصیه می شود. شما برای کسب اطلاع از قیمت برنج هاشمی و همچنین خرید بهترین نوع برنج هاشمی می توانید به وب سایت و فروشگاه اینترنتی این مجموعه فقط کافیه روی تصویر کلیک کنید مراجعه نمایید.